Siri , Erik en het Sirithai-team verwelkomen jullie in hun cosy restaurant .

Wij verzorgen ook Catering bij u thuis ( Bel ons of spring even binnen voor meer info)

Ook leveren wij aan huis voor bedrijven .

Wij gaan proberen om jullie een klein beetje het "Thailand-gevoel" te geven, ook al zitten wij nu in België. Thailand is een enorm groot land en de manier van koken verschilt dan ook danig van regio tot regio. In het noorden van Thailand kookt men totaal anders dan bijvoorbeeld in het zuiden of in de isaanstreek.

Siri is afkomstig van Phichit, dit is een klein stadje in het midden van Thailand. Zij leerde de knepen van het vak nog van haar grootmoeder. Daarom durven wij de term ' authentiek" gebruiken. Veel van onze collega's in Europa voegen helaas suikers toe aan de gerechten om het aan te passen aan de westerse eetcultuur. Daardoor gaat er een groot stuk verloren van de originele smaken. Daarom zijn sommige mensen ontgoocheld als ze van hun reis van Thailand terugkomen en hier in België eens terug naar een Thaïs restaurant gaan. De smaken van kleurrijke restaurantjes en eetbarretjes in Thailand zijn niet te vergelijken met wat men hier in vele restaurants voorschotelt.

Siri en haar keukenteam zweren echter bij de originele gerechten, met de heerlijke kruiden zoals je ze alleen in de Thaise keuken vindt. Het is een foute stelling om te zeggen dat Thaïs eten altijd pikant is. Een aantal gerechten zijn zeer zacht, anderen zijn dan weer van nature uit pikant. We verduidelijken dit met een "rode peper symbool" achter de gerechten. Maar dit is slechts een indicatie. We kunnen de graad van pikantheid  ( zachter of steviger ) aanpassen naar uw smaak. Maar dat is dan ook het enigste wat wij aanpassen. De ingrediënten blijven altijd authentiek.

Ons restaurant leent zich voor gezellige etentjes met 2, 4 of zelfs groepen. Als je van plan bent om met een grote groep te komen kunnen wij onze loungebar voor jullie apart reserveren.

Zondag en maandag zijn normaal gezien onze sluitingsdagen, maar als jullie een feestje plannen met een groep kan er steeds over gepraat worden.

 

OOK TAKE AWAY ( zelf afhalen = 5 % korting)